• Ακολουθήστε μας
Μπύρα των Ελλήνων
THINK BEER
Μεγ. Αλεξάνδρου 63 Περιστέρι

Μπύρα των Ελλήνων

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Η μπύρα πλέον δεν θα πρέπει να συνδέεται μόνο με τις βόρειες χώρες, αφού πέρα από τις μεγάλης κλίμακας ελληνικές μπύρες, αναπτύσσονται πολλές ελληνικές μικροζυθοποιίες, με πολύ ωραίες φρέσκες μπύρες.
Και τι πιο λογικό απο το να άνοιγε ένα μαγαζί που θα προωθούσε αυτή την ιδέα.
Και άνοιξε το THINK BEER στο Περιστέρι. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν μοιάζει με τις μπυραρίες της βόρειας Ευρώπης, αυτές με το σκούρο ξύλο και τους ευτραφείς βορειοευρωπαίους να σηκώνουν τα τεράστια ποτήρια μπύρας.
Εδώ θα βρεις ένα πιο ανάλαφρο σκηνικό, με ανοικτά χρώματα, νεανικές ζωντανές φάτσες και φυσικά μπύρες με ελληνική ταυτότητα. Από τη Θράκη τη Βεργίνα, από τη Μεσσηνία τη Νέδα, από την Αταλάντη τις Berlin και Blue Island, από το Άργος τη Ζέος, από την Κέρκυρα την Ionian Epos, από τη Σαντορίνη τη Volkan και άλλες.
Οι μπύρες συνοδεύονται και από αρκετές προτάσεις μεζέδων που βασισμένα σε υλικά ελληνικής προέλευσης. Παραδείγματος χάριν, τα λουκάνικα είναι Ελληνικά και χειροποίητα, το ίδιο και τα καβουρμαδοπιτάκια. Τα δυο άτομα πληρώσαμε κάτω από 30€ και φάγαμε του σκασμού. Μία "παραδοσιακή" σαλάτα ρόκα, ντομάτα, ανθότυρο και βαλσάμικο, ωραία πατατοσαλάτα, λουκάνικα, κανταΐφάκια παστουρμα και δύο μπύρες.

THINK BEER

Μεγ. Αλεξάνδρου 63 (πεζόδρομος), Περιστέρι
Τηλ. 2105720291
Ανοικτά από το πρωί.
Περίπου 10 - 15€ το άτομο

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.