• Ακολουθήστε μας
Από την χώρα της Μπάρτσα
Taverna Catalana
Σίνα 9, Αθήνα

Από την χώρα της Μπάρτσα

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Το Taverna Catalana είναι γεμάτο κάθε μέρα. Στο μπαρ, στα stools, στα τραπεζάκια και στη μικρή σάλα του, θα δεις ένα πολυποίκιλο κοινό που απολαμβάνει τα μεζεδάκια της Καταλωνίας.

Το μενού περιέχει κυρίως "μεζεδάκια" τα περίφημα Tapas, αλλά και μερικά πιάτα μαγειρευτά που συνοδεύουν τα κρασιά (έχει περίπου 100 ετικέτες) ή τις μπύρες.
Το ντεκόρ καταλάνικο, με  πολύχρωμες αφίσες από τον πανέμορφο αυτόν τόπο της Ισπανίας.  Έχει ακόμα και τη διακήρυξη της Καταλανικής Δημοκρατίας!
Η μουσική καταλάνικη, παίζει δυνατά και συμβάλλει στο ταξίδι της γεύσης και του νου.

Εμείς το πώς καταφέραμε και βρήκαμε τραπέζι κανείς δεν ξέρει!  Το τραπέζι μας γέμισε με ψωμάκια με φρέσκια ντομάτα, βασιλικό και ελαιόλαδο, φουρνιστό μπακαλιάρο, μανιτάρια σωτέ με μείγμα ψωμιού με ξηρούς καρπούς και αρωματισμένο λάδι, λουκάνικο από αγριογούρουνο a la catalana με πατάτες φούρνου και κόκκινες πιπεριές.  Ήπιαμε κρασί και πληρώσαμε 46€.
Το φημισμένο γλυκό Crema Catalana που καραμελώνεται μπροστά στον πελάτη το βρίσκουμε μόνο το Σαββατοκύριακο.  Εμείς δεν φάγαμε. Την επόμενη φορά...

Μην ξεχάσετε καλού- κακού να κλείσετε τραπέζι. Μπορεί να μην είστε τόσο τυχεροί όσο εμείς.

Taverna Catalana

Taverna Catalana
Σίνα 9, Αθήνα
Τηλ. 210 3610447
Ανοιχτό κάθε μέρα από τις 2 το μεσημέρι. Κυριακή κλειστά.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.