• Ακολουθήστε μας
Κάλεσμα μύησης
Κοτταρού
Αγίας Σοφίας 43, Κολωνός

Κάλεσμα μύησης

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Γράφοντας για δύο και πλέον χρόνια προτάσεις Red Umbrella έρχονται στιγμές που βρίσκομαι απέναντι σε ηθικά διλήμματα σχετικά με το αν κάποιες "γωνιές" της διασκέδασης πρέπει να αποκτούν δημοσιότητα ή αξίζει να παραμένουν σε γνώση λίγων και εκλεκτών. Για τον λόγο αυτό τόσο καιρό δεν έγραψα για την Κοτταρού.

Η Κοτταρού δεν είναι ένα ακόμα μουσικό μεζεδοπωλείο αλλά ένα καλά κρυμμένο στέκι. Δεν διαφημίστηκε ποτέ ούτε επεδίωξε να γίνει γνωστή με τρόπο άλλο, πέρα από την αλάνθαστη μέθοδο "στόμα με στόμα". Βρίσκεται στον Κολωνό σ΄ ένα υπόγειο χωρίς καν ταμπέλα. Δεν βλέπεις και δεν ακούς τίποτα, όμως αν δοκιμάσεις ν΄ανοίξεις την μαύρη σιδερένια πόρτα και να κατέβεις τα σκαλοπάτια θα μυηθείς σ΄έναν κόσμο διασκέδασης που αγγίζει συναισθήματα και σε οδηγεί σ' ένα ανεπιτήδευτο νοσταλγικό παρελθόν που σε μεθά από ήχους γεύσεις και εικόνες.

Οι μουσικοί φθάνουν κατά τις δέκα και μισή, εκεί τους περιμένει ο θρυλικός Γιάννης, κάθονται στο κεντρικό τραπέζι και ξεκινούν, μικρόφωνα και λοιπές εγκαταστάσεις δεν υπάρχουν γιατί απλά δεν χρειάζονται. Σύντομα όλοι θα γίνουν μια παρέα! Στην πιο πρόσφατη επίσκεψή μου διαπίστωσα πως γαστρονομικά υπάρχει βελτίωση σε επίπεδο που τρως πραγματικά καλά, το λευκό χύμα κρασί δεν το συστήνω, εμείς συνεχίσαμε με τσίπουρα. Παρέα 8 ατόμων, φάγαμε και ήπιαμε του σκασμού μαζί με τα άπειρα κεράσματα σε αλκοόλ και πληρώσαμε 16 € το άτομο.

Στην Κοτταρού πας κάποιον, που πιστεύεις πως το αξίζει, μια φορά, είτε θα τον σαγηνεύσει είτε θα τον αποβάλει μια για πάντα. Εσείς δοκιμάστε μόνο με εκλεκτή παρέα. Παρασκευοσαββατοκύριακα η κράτηση απαραίτητη.

Υ.Γ. Προσοχή οι γραβάτες κατάσχονται πριν την έξοδο εδώ και χρόνια!!!

Κοτταρού

Αγίας Σοφίας 43, Κολωνός

Δευτέρα ως Κυριακή: 8:30 μ.μ. - 4:00 π.μ.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2105120682

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.