• Ακολουθήστε μας
Ο κήπος του Σλήμαν
Αναψυκτήριο του Νομισματικού Μουσείου
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
Νομισματικό Μουσείο

Ο κήπος του Σλήμαν

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Το Αναψυκτήριο του Νομισματικού Μουσείου αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους ωραιότερους χώρους του κέντρου της Αθήνας. Λειτουργεί στον κήπο του Ιλίου Μελάθρου, στο σπίτι όπου πέρασε τα χρόνια του στην Αθήνα ο Ερρίκος Σλήμαν. Είναι ένας μοναδικός κήπος, μεγάλος σε έκταση, γεμάτος από πολλά και διαφορετικά φυτά ενώ ιδιαίτερο τόνο δίνουν τα εξαιρετικά αντίγραφα αρχαίων ελληνικών αγαλμάτων που βρίσκονται σε διάφορα σημεία στο χώρο.
Όταν το επισκεφτείτε θα νιώσετε να ταξιδεύετε σε μία άλλη εποχή. Η αρχιτεκτονική του Μουσείου, ο φωτισμός, η art αισθητική, η ευγένεια του προσωπικού αλλά και η εκπληκτική μουσική που ακούγεται θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε. Ο καφές, τα γλυκά καθώς τα ελαφρά σνακ που μπορεί κανείς να δοκιμάσει ετοιμάζονται όλα με προσοχή και δεν εκθέτουν την αισθητική του χώρου.
Το αναψυκτήριο είναι ανοιχτό όλη την ημέρα και η είσοδος του είναι ανεξάρτητη με την είσοδο του Μουσείου. Για το ίδιο το μουσείο θα σας μιλήσουμε στο μέλλον, μέχρι τότε δοκιμάστε να πάτε σε αυτόν το κήπο και είναι σίγουρο πως θα μας θυμηθείτε!

Αναψυκτήριο του Νομισματικού Μουσείου

Πανεπιστημίου 12, Αθήνα
Τηλ.: 2103610067
Ώρες: 8.30π.μ – 12.00μ.μ
Καφές από 2€
Γλυκά και σνακ από 3-4€
 

Αφορά επίσης: 
Σημαντικά: 
Κήπος-Ταράτσα
Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.