• Ακολουθήστε μας
Το ALBA της αυγής
Alba
Ασημακοπούλου 3, Αγία Παρασκευή

Το ALBA της αυγής

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Μετράει ήδη 10 χρόνια ζωής αλλά εξακολουθεί να εκπέμπει μαγεία, ειδικότερα το καλοκαίρι όπου στο κήπο του με ένα ωραίο κοκτέιλ ξεχνάς ότι είσαι στην πόλη και ότι έκανες μισή ώρα να παρκάρεις. Αλλά και τώρα το χειμώνα, το εσωτερικό του είναι αντίστοιχης ομορφιάς και σε βοηθάει να χαλαρώσεις. Από τη μία ο κρυφός φωτισμός, με την πέτρα και το ξύλο που κυριαρχούν στο αναπαλαιωμένο κτήριο και από την άλλη η διάχυτη ευγένεια του προσωπικού, σε κάνουν να ξεχνάς τι τράβηξες για να παρκάρεις.
Το Alba αποτελεί ένα από τα κλασικά στέκια στην πολυσύχναστη Αγ. Ιωάννου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Λειτουργεί το πρωί σαν καφέ μπαρ, το βράδυ σαν μπαρ με ωραία ποτά και σαν εστιατόριο με ποικιλία γεύσεων.
Στο μπαρ ακούγεται τζαζ, σόουλ, έθνικ από όλο τον κόσμο και από blues μέχρι έντεχνα ελληνικά κομμάτια, που μας ταξιδεύουν σε μοναδικούς ήχους και τόπους.
Ακούγοντας αυτή τη μουσική, κρατώντας ένα ποτό στο χέρι και έχοντας μαζί την παρέα σου, δεν μπορεί θα σου φύγει το βάρος της καθημερινότητας.

Alba

Αγ. Ιωάννου & Ασημακοπούλου 3, Αγία Παρασκευή
Τηλ. 2106006171
Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ

Αφορά επίσης: 
Σημαντικά: 
Κήπος-Ταράτσα
jazz
Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.