• Ακολουθήστε μας
Τούρτα με άρωμα γυναίκας
Αda's Little Kitchen
Γρηγορίου Λαμπράκη 10, Γλυφάδα

Τούρτα με άρωμα γυναίκας

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Την Άντα Λιβιτσάνου την γνωρίζουμε όλοι μας σαν ηθοποιό αλλά και σαν ερμηνεύτρια με την μπάντα της. Εμείς στο Red Umbrella και τα μέλη μας, την γνωρίσαμε και από κοντά στην πρεμιέρα της ταινίας «Μια νύχτα στην Αθήνα». Ένας ζεστός και φιλικός άνθρωπος που αμέσως μας κέρδισε.
Όταν μάθαμε ότι άνοιξε ζαχαροπλαστείο το "Αda's Little Kitchen" σκεφτήκαμε ότι σίγουρα θα έχει ευφάνταστα γλυκά, δημιουργημένα με το πάθος που την διακατέχει με ότι και να ασχοληθεί. Και πράγματι όταν πήγαμε στο χαριτωμένο ζαχαροπλαστείο της, ενθουσιαστήκαμε με τις πανέμορφες δημιουργίες, ήταν όλες τόσο ξεχωριστές που θέλαμε να τα πάρουμε όλα. Τα εκλεράκια που δοκιμάσαμε ήταν θεικά!
Τα light γλυκά με agave και gluten free τα άφησα για να τα δοκιμάσω την επόμενη φορά. Εγώ πάντως την τούρτα για τα επόμενα γενέθλια θα την παραγγείλω εδώ, δεν είναι τούρτα είναι έργο τέχνης με άρωμα γυναίκας.

Αda's Little Kitchen

Γρηγορίου Λαμπράκη 10, Γλυφάδα
Τηλ: 2114006509
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.