• Ακολουθήστε μας
Από την Κάρπαθο με αγάπη
Κρίθαμος
Μπουμπουλίνας & Ν. Παρίτση, Ν. Ψυχικό

Από την Κάρπαθο με αγάπη

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Τον «Κρίθαμο» τον μάθαμε από ένα φίλο που έχει μία «ερωτική» σχέση με την Κάρπαθο (πηγαίνει σχεδόν κάθε καλοκαίρι). Έτσι ένα χειμωνιάτικο βράδυ, που τον είχε πιάσει η νοσταλγία, μας πρότεινε να πάμε παρέα για να ανακαλύψουμε τις ιδιαίτερες γεύσεις του.
Βρίσκεται σε μία ωραία γωνία στο Νέο Ψυχικό και είναι περιτριγυρισμένος από πράσινο. Εμείς καθίσαμε στο κλειστό εξωτερικό χώρο γιατί μας θύμιζε διακοπές, αλλά και το εσωτερικό είναι όμορφο, πιο ζεστό με το τζάκι του να σε συντροφεύει τις κρύες νύχτες.
Το μενού είναι πολυδιάστατο, και έχει εξαιρετικά πιάτα με κρέας ή με ψάρι. Εμείς προτιμήσαμε τα θαλασσινά αφού εκείνη τη βραδιά είχε ωραίο λαβράκι με λαχανικά. Με την σειρά, πήραμε μία ωραία ψαρόσουπα που είχε ψιλοκομμένα τα λαχανικά, σαλάτα με σουπιά και σάλτσα από φινόκιο και μοσχολέμονο, το λαβράκι που ήταν ζουμερό και λαχταριστό, γεμισμένο με λαχανικά, και ένα ριζότο με γαρίδες.  Αυτά συνοδεύτηκαν από γλυκόπιοτη τσικουδιά και τελειώσαμε με ένα μιλφέιγ με κρέμα μαστίχας. Πληρώσαμε 77€.
Αν προσθέσεις και την περιποίηση -  και όχι μόνο εξυπηρέτηση- του προσωπικού ήταν μία βραδιά από εκείνες που λες να μη τελειώσει.

Διαγωνισμός: 

Θα σας προσφέρουμε ένα υπέροχο γεύμα για δύο (60ευρώ) δώρο για γνωριμία με την κουζίνα της Καρπάθου. Συμμετοχή εδώ.

Κρίθαμος

Μπουμπουλίνας & Ν. Παρίτση, Ν. Ψυχικό
Τηλ. 210 6728790
Δευτέρα έως Σάββατο 12:00 – 24:00 και Κυριακή 12:00 - 18:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.