• Ακολουθήστε μας
Η επιστροφή της γεύσης
Χρύσα- Χρύσα
Αιολέων 40 & Καλλισθένους, Πετράλωνα

Η επιστροφή της γεύσης

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Υπάρχουν κάποια εστιατόρια που ενώ τα έχουμε επισκεφθεί και μας ενθουσίασαν γευστικά, επιλέξαμε να τα ξαναδούμε πριν σας τα προτείνουμε. Ο λόγος είναι πως δεν θα θέλαμε να είμαστε άδικοι και βιαστικοί στην κρίση μας.

Το "Χρύσα Χρύσα" είναι ένα εστιατόριο με ιστορία που επέστρεψε στις ρίζες του, δηλαδή στα Πετράλωνα. Σχετικά μικρός χώρος με δυνατότητα για λιγοστά τραπέζια στο πεζοδρόμιο, όμως με αισθητική που το κάνει να ξεχωρίζει.

Από προηγούμενη επίσκεψή μας γνωρίζαμε πως το δυνατό σημείο είναι οι γεύσεις κι έτσι επιλέξαμε την πράσινη σαλάτα με κριθαρομπουκιές, ταλαγάνι στη σχάρα, κεφτεδάκια γιαουρτλού, πατάτες τηγανητές, κατσικάκι στη λαδόκολλα, κοντοσούβλι κοτόπουλο, και κότσι χοιρινό. Το τελευταίο είναι πιάτο για δύο άτομα. Επιλέξαμε χύμα κρασί, το οποίο συνόδευσε ευχάριστα το γεύμα μας.

Γευστικά το απολαύσαμε στο έπακρο, όμως οι μερίδες ήταν κατώτερες του αποδεκτού από πλευράς ποσότητας. Παράλληλα το σέρβις δεν βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης. Η έλλειψη επαρκούς χώρου τις ημέρες υψηλής ζήτησης, εμείς πήγαμε Κυριακή μεσημέρι, σε συνδυασμό με την πρόθεση να χωρέσουν περισσότερα τραπέζια απ' όσα αντέχει το μαγαζί, δημιουργούν μια όχι και τόσο ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ο λογαριασμός για 4 άτομα ήταν λίγο επάνω από τα 80€. Οι γεύσεις της Χρύσας είναι πραγματικά μοναδικές και σας προτρέπουμε να τις δοκιμάσετε, όμως επιλέξτε σοφά το πότε!

Χρύσα- Χρύσα

Αιολέων 40 & Καλλισθένους, Πετράλωνα, τηλ.: 2130356879, 6974141304
Δευτέρα-Σάββατο 18:00-24:00
Κυριακή: 12:00-24:00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.