• Ακολουθήστε μας
Είναι... ΓΚΟΥΓΚΟΥ!
Γκουγκού Μεζέ
Σίνα 2-6, Κολωνάκι

Είναι... ΓΚΟΥΓΚΟΥ!

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Στο Κολωνάκι γίνονται πολλές ανακατατάξεις αφού παλιά στέκια κλείνουνε και ανοίγουν στη θέση τους καινούργια, που λειτουργούν με νέα φιλοσοφία. Αυτή της καλής τιμής σε σχέση με αυτό που σου προσφέρουν.
Μία καινούργια πρόταση στο Κολωνάκι είναι το ΓΚΟΥΓΚΟΥ μεζές. Η διακοσμητική συνταγή είναι λίγο πολύ γνωστή. Κυριαρχεί το άσπρο χρώμα με όλων των ειδών τα υλικά. Σου θυμίζει παντοπωλείο με διάφορα αντικείμενα να είναι στοιβαγμένα σε ράφια. Ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος και όλα αυτά τα αντικείμενα, αντί να σε πλακώνουν, λειτουργούν σαν ερεθίσματα για να ξεκουραστεί το μάτι.
Ο κατάλογος έχει πολλές παραδοσιακές προτάσεις που είναι φτιαγμένες με μεράκι με τον κλασσικό τρόπο. Τα πιάτα είναι κυρίως κρεατικά, με δύο προτάσεις ψαριού. Πολλά ορεκτικά και μεζέδες και αρκετές σαλάτες. Για το τέλος υπάρχουν και οι γλυκές επιλογές, όχι ετοιματζίδικες.
Εμείς πήραμε χοιρινό κότσι με πετιμέζι για δύο άτομα, πατάτες τηγανητές κομμένες στο χέρι, μία μεσογειακή σαλάτα με πανδαισία λαχανικών, λιαστή ντομάτα, καρύδι και κρουτόν, και δύο μπύρες και πληρώσαμε 29€.
 

Γκουγκού Μεζέ

Σίνα 2 - 6, Αθήνα
Τηλ. 2103645575
Καθημερινά από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ
 

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.