• Ακολουθήστε μας
Η επιστροφή του λεπιδοφόρου
Blade Runner 2049

Η επιστροφή του λεπιδοφόρου

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Τριάντα και πλέον χρόνια από τη στιγμή που η σκηνοθεσία ξέφυγε από το σύνηθες μονοπάτι της αφήγησης και η επιστημονική φαντασία συνάντησε το φιλμ νουάρ όσο ποτέ, το "Blade Runner 2049" έρχεται, όχι για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε το σινεμά αλλά για να μας υπενθυμίσει το σινεμά που μπορεί να μας συναρπάσει. Ο σκηνοθέτης Ντενί Βιλνέβ έβαλε ουσιαστικά την ταινία πάνω από το δικό του εγώ, γεγονός που επιβεβαιώνει τελικά το πόσο καλός σκηνοθέτης είναι.

Στα του σεναρίου, χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νέος blade runner, ο αστυνομικός Κ, ξεσκεπάζει ένα παλιό μυστικό που μπορεί να οδηγήσει ότι έχει απομείνει από την κοινωνία στο απόλυτο χάος. Η ανακάλυψη αυτή τον οδηγεί στην αναζήτηση του Rick Deckard, έναν άλλο blade runner της αστυνομίας του Λος Άντζελες, που έχει εξαφανιστεί τα τελευταία 30 χρόνια.

Blade Runner 2049

Αμερικάνικη ταινία επιστημονικής φαντασίας 2017
Διάρκεια: 163'
Σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ
Με τους: Ράιαν Γκόσλινγκ, Χάρισον Φορντ, Άνα ντε Άρμας, Ρόμπιν Ράιτ, Ντέιβ Μπαουτίστα
Στους κινηματογράφους από 28/9/2017
Δείτε το trailer

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.