• Ακολουθήστε μας
Θέατρο για βρέφη
Άκου
Μεσογείων 59, Αθήνα
Θέατρο Πόρτα

Θέατρο για βρέφη

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Πρώτα ήταν το "Έλα, έλα", μετά το  Πού είναι;"κι έτσι ένα νέο θεατρικό κοινό γεννήθηκε στον τόπο μας. Και όταν λέω γεννήθηκε εννοώ πως μόλις γεννήθηκε...

Μια εξαιρετική παράσταση για βρέφη από ενός ως τριών ετών και φέρει τον τίτλο "Άκου", ιδέα της Ξένιας Καλογεροπούλου, ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες στο Θέατρο Πόρτα.

Η Βασισμένη στον ήχο και τη μουσική παράσταση, εστιάζει στην ανάγκη ενός παιδιού να ξαναβρεί τη μελωδία. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Δημήτρης Καραντζάς επιστρέφοντας μετά την επιτυχία του Οδυσσεβάχ. Η μουσική είναι δημιουργία του Κορνήλιου Σελαμσή. Επέλεξα για τον επίλογο αυτής της πρότασης τις παρακάτω φράσεις που ανήκουν στους δημιουργούς της παράστασης:

"Το παιδί ξυπνάει, γιατί η μελωδία που το συνόδευε, παύει. Ξυπνάει και παλεύει να τη θυμηθεί, να την ξαναφέρει πίσω, να την ανασυνθέσει. Αλλιώς το παιδί δεν θα μπορέσει να κοιμηθεί. Κι ένα μεγάλο «ταξίδι» ξεκινάει."

Άκου

Μια ιδέα της Ξένιας Καλογεροπούλου
Ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Βουδούρης.
Από 28 Σεπτεμβρίου 2014
Θέατρο Πόρτα
Μεσογείων 59, Αθήνα, τηλ. 210 77 11 333
Για βρέφη 1 ως 3 ετών
Σάββατο 11.00, Κυριακή 11.00
(Από 25/10/14 μόνο κάθε Σάββατο 11.00)
Γενική είσοδος 8 €
Διάρκεια: 35 λεπτά

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.