• Ακολουθήστε μας
Βουτιές με θέα
Με μια ανάσα: Η Ελλάδα κάτω από την θάλασσα
Πεντέλης 11 Παλαιό Φάληρο
Ίδρυμα Ευγενίδου

Βουτιές με θέα

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ίσως πολλοί σχετικά συνομήλικοί μου να θυμάστε το πλανητάριο τον παιδικών μας χρόνων τη δεκαετία του 80. Πλέον οι εποχές αλλαξαν και εδώ και χρόνια ενας νέος Θόλος στο Ίδρυμα Ευγενίδου αντικατέστησε τον παλιό.

Κάτω όμως από τον τεράστιο Θόλο του  Παλαιού Πλανηταρίου το χώρο πλέον «κυκλώνουν»  εντυπωσιακές φωτογραφίες τυπωμένες με ειδικές τεχνικές που δημιουργούν την αίσθηση της τρισδιάστατης αναπαράστασης. Στο κέντρο ένα μεγάλο ενυδρείο και οι υποβλητικοί ήχοι συμπληρώνουν ιδανικά το σκηνικό του μοναδικού βυθού των Ελληνικών θαλασσών, στα πλαίσια της έκθεσης «Με μια ανάσα:
Η Ελλάδα κάτω από την θάλασσα» που πριν λίγες ημέρες άνοιξε με ελεύθερη, επισημαίνουμε, είσοδο για το κοινό.

Την ημέρα των εγκαινίων που επισκευαστήκαμε την έκθεση δεν είχαν ακόμα εγκατασταθεί οι διαδραστικές δραστηριότητες στον περιβάλλοντα χώρο. Τώρα μάθαμε πως λειτουργούν κανονικά οπότε σίγουρα θα συναντήσουμε κάποιους από εσάς στη δεύτερη επίσκεψη που προγραμματίζουμε!

Με μια ανάσα: Η Ελλάδα κάτω από την θάλασσα

Μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2015

Ίδρυμα Ευγενίδου
Πεντέλης 11 Παλαιό Φάληρο, τηλ: 210 9469600
Ελεύθερη είσοδος χωρίς προηγούμενη κράτηση
Τετάρτη έως Παρασκευή 17:00-20:00
Σαββατοκύριακο 10:30-20:30
Εξαιρουμένων των επισήμων αργιών

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.