• Ακολουθήστε μας
Της Πρεμιέρας part 2
Βαλς με τον Μπασίρ
Ακαδημίας 57, Αθήνα
ODEON ΟΠΕΡΑ 2

Της Πρεμιέρας part 2

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Στο Red Umbrella δε συνηθίζουμε να επιστρέφουμε σε εκδηλώσεις που έχουμε επιλέξει και μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν, όμως σήμερα θα το κάνουμε. Λόγος γι’ αυτή την εξαίρεση, το πολύ αξιόλογο πρόγραμμα του διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ "νύχτες πρεμιέρας" που διεξάγεται, όπως κάθε χρόνο, στην πόλη μας.
Το "Βαλς με τον Μπασίρ" του Αρι Φόλμαν, αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία, μιας και είναι πολύ σπάνια περίπτωση να δείτε σε κινηματογραφική αίθουσα ταινία του 2008, έστω κι αν αυτή κουβαλάει Χρυσή Σφαίρα και Σεζάρ ξενόγλωσσης ταινίας. Αποτελεί μείγμα ονειρικού animation με πολιτικές προεκτάσεις και εξαιρετικό κινηματογραφικό αποτέλεσμα.
Επίσης θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη μεγάλη μου επιθυμία να παρακολουθήσω την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ (29/9) τη ταινία "Η ζωή της Αντέλ".
Θριάμβευσε στις Κάννες αποσπώντας το Χρυσό Φοίνικα. Ξεχωρίζει για το εκρηκτικό, όπως λέγεται, σενάριο και ομολογώ πως οι δηλώσεις της πρωταγωνίστριας Adele Exarchopoulos σχετικά με τις συνθήκες των γυρισμάτων με έχουν ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο.
Η συγκεκριμένη προβολή είναι δυστυχώς μόνο με προσκλήσεις, όμως αξίζει να προσπαθήσετε ν' αποκτήσετε μία από το Γραφείου Τύπου του Φεστιβάλ (ημιώροφος βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ Σταδίου 24. Ώρες και ημέρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 10:00 – 18:00).
 

Βαλς με τον Μπασίρ

Waltz With Bashir
27/9
ODEON ΟΠΕΡΑ 2
Ακαδημίας 57, Αθήνα
τηλ: 2103622683
Ώρα: 20:15
Είσοδος: 6€
Σκηνοθέτης: Αρι Φόλμαν
Animation 2008
Διάρκεια: 87'
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.