• Ακολουθήστε μας
Στα Βόρεια καν έλα
Παπαγεωργίου Οίνοι & Πολίτικες Γεύσεις
Λ.Μεσογείων 376, Αγία Παρασκευή

Στα Βόρεια καν έλα

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Στο ανέβασμα της Μεσογείων και λίγο πριν την πλατεία Αγ. Παρασκευής συναντάς ένα παλιό περίεργο κτίσμα που  απ΄έξω γράφει "Παπαγεωργίου Οίνοι & Πολίτικες Γεύσεις". Αν η περιέργεια σας φέρει μέσα όπως έγινε με τη δική μας παρέα, θα ανακαλύψετε ακόμα ένα μαγαζί ου αξίζει την προσοχή σας.

Ο χώρος ταυτίζεται με αυτή την αίσθηση που εικάζω πως θέλησαν να δώσουν οι ιδιοκτήτες δηλαδή ένα αρχοντόσπίτο Ελλήνων του 50' στην Πόλη. Εξυπηρέτηση αρκετά καλή και άμεση. Ο κατάλογος πλούσιος σε γεύσεις που υπερβαίνουν τα όρια της Πολίτικης κουζίνας και συναντούν τον πόντο και φτάνουν ως την Αίγυπτο θα τολμούσα να πω.

Ωραίες σαλάτες, καλό κεμπάπ, εξαιρετικό μοσχάρι χουνκιάρ, νοστιμότατο σαγανάκι, πολύ καλά παστουρμαδοπιτάκια. Αυτά ξεχώρισα και σας προτείνω

Νόστιμα γλύκα στο τέλος και ένας λογαριασμός στα 18€ κατ' άτομο. Πολλές και καλές επιλογές στο χύμα κρασί. Περάσαμε πολύ καλά. Το μόνο που έχω να επισημάνω είναι πως αν χαμηλώσουν λιγάκι τις τίμές ή αυξήσουν λίγο το μέγεθος της μερίδας, θα μιλούσαμε σίγουρα για το απόλυτο value for money...

Παπαγεωργίου Οίνοι & Πολίτικες Γεύσεις

Λ.Μεσογείων 376, Αγία Παρασκευή τηλ.: 2106008885
Καθημερινά 11:00 π.μ. - 3:00 π.μ
Δευτέρας κλειστά

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.