• Ακολουθήστε μας
Ιδέες 2.500 χρόνων
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ
Λόφος Προφήτη Ηλία
Βεάκειο Θέατρο

Ιδέες 2.500 χρόνων

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Τα παιδιά μας όλο το καλοκαίρι διασκέδασαν και ευχαριστήθηκαν παιχνίδι και θάλασσα. Τώρα που τα σχολεία άνοιξαν, σιγά-σιγά ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Μόρφωση χωρίς θέατρο δεν γίνεται και για αυτό σας προτείνουμε μία από τις καλύτερες παιδικές παραστάσεις, στο πανέμορφο Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά, και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.
Οι "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ" του Δημήτρη Ποταμίτη είναι ένα έργο που φέρνει κοντά στα παιδιά, με κατανοητό τρόπο, τις ιδέες του Αριστοφάνη για την ειρήνη, τη δικαιοσύνη, την ελευθερία, τη δημοκρατία.
Οι τέσσερις κωμωδίες (Ειρήνη, Αχαρνείς, Πλούτος και Όρνιθες) που παρουσιάζονται, μαγεύουν τα παιδιά μέσα από την καλή σκηνοθεσία και τις ερμηνείες, τα ωραία σκηνικά και κουστούμια αλλά και με την βοήθεια των πολυμέσων. 
Η μουσική είναι του Γιάννη Ζουγανέλη και στα παιδιά αρέσει πολύ!
Μία αξιόλογη παράσταση που σέβεται το παιδικό θέατρο και τους μικρούς θεατές.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

Βεάκειο Θέατρο
Λόφος Προφήτη Ηλία
Τηλ. 2104194520
Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014
Ώρα 21:00
Είσοδος ελεύθερη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.