• Ακολουθήστε μας
Μια Ελλάδα φως
Οδός Μελίνας Μερκούρη
Πειραιώς 138,
Μουσείο Μπενάκη

Μια Ελλάδα φως

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

20 χρόνια χωρίς τη Μελίνα συμπληρώθηκαν φέτος και το Μουσείο Μπενάκη σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη μας δίνει την ευκαιρία, μέσα από μια φωτογραφική έκθεση να ξαναθυμηθούμε το μύθο και τη λαμπερή της προσωπικότητα.
Ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό σκιαγραφεί την πορεία της στον κινηματογράφο, το θέατρο αλλά και την πολιτική της δράση. Στιγμές από τον προσωπικό και δημόσιο βίο της, μια παράλληλη πορεία με την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας.
Επιπλέον την έκθεση πλαισιώνουν προβολές από την καλλιτεχνική και πολιτική της σταδιοδρομία ενώ θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το «καμαρίνι της ηθοποιού Μελίνας Μερκούρη» από τη συλλογή του Θεατρικού Μουσείου.
Το δικό μου συμπέρασμα μετά την επίσκεψη στο Μουσείο Μπενάκη είναι πως η εμβληματική προσωπικότητα της Μελίνας συνεχίζει να εμπνέει διαχρονικά μέσω των οραμάτων της!
 

Οδός Μελίνας Μερκούρη

Μουσείο Μπενάκη
Πειραιώς 138
Μέχρι 25 Μαΐου
Τηλ. 2103453111
Πέμπτη, Κυριακή: 10.00-18.00
Παρασκευή, Σάββατο: 10.00-22.00
Είσοδος: €5, €3
Κάθε Πέμπτη δωρεάν
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.