• Ακολουθήστε μας
Μόνο ...αγάπη!
Love

Μόνο ...αγάπη!

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Υπήρξε η φετινή ταινία "σκάνδαλο" στο διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Καννών, σκηνοθέτης της ο Αργεντινός Γκασπάρ Νοέ που είχε προκαλέσει αίσθηση στο παρελθόν με το "Μη αναστρέψιμος" και την πολυσυζητημένη σκηνή με τη Μονικά Μπελούτσι. Μιλάμε λοιπόν για το "Love".

Γυρισμένο σε τρισδιάστατο format και με αρκετές σκηνές αληθινού σεξ ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές του. Η ταινία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με την λογοκρισία σε κάποιες χώρες. Ο ίδιος ο Νοέ την χαρακτηρίζει ως μια ταινία για τη ζωή, αντικρούει δε τις επικρίσεις περί πορνογραφικού πονήματος λέγοντας ότι το "Love" αποτελεί μια προσπάθεια προβολής του εθισμού στην αγάπη!

Εμείς αποδεχόμενοι ότι το σινεμά στις μέρες μας έχει χάσει έδαφος σε επίπεδο ερωτισμού, σε σύγκριση πάντα με δεκαετίες όπως αυτή των 70's και σε συνδυασμό με την σχετικά πρωτόγνωρη 3D εμπειρία που προσφέρει η ταινία του Νοέ, σας προτείνουμε να πάτε μια βόλτα μέχρι το σινεμά!

Love

Από την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Σκηνοθεσία: Γκασπάρ Νοέ Παίζουν: Καρλ Γκλίσμαν, Αόμι Μουγιόκ, Κλάρα Κριστίν
Παραγωγή 2015 Βέλγιο, Γαλλία
Δείτε το trailer

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.