• Ακολουθήστε μας
Βάφλα ...χάος
Waffle House
25ης Μαρτίου 13, Νέα Σμύρνη

Βάφλα ...χάος

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη αδυναμία στις βάφλες, ο λόγος,  η τεράστια λατρεία μου για το καλό παγωτό. Όμως ένα ζεστό Αυγουστιάτικο απόγευμα συνοδεύοντας την καλή μου στα ψώνια των καλοκαιρινών εκπτώσεων στην πλατεία της Νέας Σμύρνης συνάντησα μπροστά μου το Waffle House.

Η μοναδική ποικιλία γεύσεων στα παγωτά με εντυπωσίασε μεχρι πεπόνι αργείτικο έχει... Ως λάτρης δε της σοκολάτας βρήκα από Snickers, Maltesers, Ferrero Rocher μέχρι Kinder και Black Forest. Αντίστοιχα και σε κρύα ροφήματα, φαντάζομαι το χειμώνα και σε ζεστά.

Λίγες ημέρες αργότερα επέστρεψα στον τόπο του ...εγκλήματος. Ήθελα να δοκιμάσω και τη βάφλα, σκέφτηκα πως να προτείνω ένα Waffle House χωρίς έχω άποψη για το κατ' εξοχήν προϊόν του... Τελικά η βάφλα με εντυπωσίασε και έτσι κέρδισε επάξια τη θέση της στις προτάσεις μας!

Υ.Γ. Αν πάρετε παγωτό στο χέρι προτιμήστε αντί για χάρτινο κύπελο τα πεντανόστιμα φρεσκοκομμένα χωνάκια.

Waffle House

25ης Μαρτίου 13, Νέα Σμύρνη
τηλ.:2109370221

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.