• Ακολουθήστε μας
Οι πάγοι λιώνουν
Σώστε τον Αη Βασίλη
Λεβίδου 13, Κηφισιά
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Οι πάγοι λιώνουν

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Να ταξιδέψουμε στο Βόρειο Πόλο και να συναντήσουμε από κοντά τον Αη Βασίλη, είναι λίγο δύσκολο. Το να επισκεφτούμε οικογενειακά, το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας είναι πολύ πιο εύκολο. Εκεί θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα φανταστικό ταξίδι στους πόλους της Γης.
Μέσα από δύο φωτογραφικές εκθέσεις, την «ICE - landing» του Σταύρου Χαρισόπουλου και το «Πράσινο οδοιπορικό σε τρεις ηπείρους» από την Green Project καθώς και μέσα από τις εμπειρίες ανθρώπων που έχουν επισκεφθεί τον Αρκτικό Κύκλο, την Ανταρκτική και τον Βόρειο Πόλο, θα νιώσουμε σα να ταξιδέψαμε μαγικά.
Τα μικρά μας θα γνωρίσουν από κοντά τον Αη Βασίλη, στο Αίθριο του Κέντρου Γαία, όπου με διασκεδαστικό τρόπο θα μάθουν πώς μπορεί ο καθένας από εμάς να συμβάλλει στη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος.
 

Σώστε τον Αη Βασίλη

Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας
Λεβίδου 13, Κηφισιά
Τηλ.: 2108015870
Έως Κυριακή 12/1/2014
Καθημερινές: 9 π.μ. - 4 μ.μ.
Σαββατοκύριακα: 10 π.μ. - 6 μ.μ.
Εισιτήρια: Ενήλικες 10€, Παιδιά 6 €
Οικογένειες με 2 παιδιά: 30€, με 3 παιδιά: 34€
Παιδιά έως 2 ετών δωρεάν
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.