• Ακολουθήστε μας
Heart Of Stone
Raveonettes
Λιοσιών 205, Αθήνα
Gagarin 205 Live Music Space

Heart Of Stone

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ακολούθα τους Δανούς που τραγούδια τραγουδάνε.
Οι Raveonettes από την Δανία  που αποτελούνται  από τον Sune Rose Wagner στην κιθάρα, τα keyboards και τα φωνητικά, και την Sharin Foo στο μπάσο, την κιθάρα και τα φωνητικά, ξαναέρχονται μετά από τρία χρόνια στο GAGARIN 205.
Πρόκειται βέβαια για την πρώτη μεγάλη rock συναυλία της νέας χρονιάς!
Τα τραγούδια τους χαρακτηρίζονται από την απλότητα των ήχων των 50s και των 60s με έντονο ηλεκτρικό ροκ ήχο από τα keyboards και συχνά με σκοτεινό στιχουργικό περιεχόμενο (όπως για την εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, τις αυτοκτονίες, την αγάπη με πάθος και την προδοσία).
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο ήχος τους μοιάζει σαν συνέχεια των Velvet Underground από τους οποίους βέβαια έχουν επηρεαστεί.
Αυτοί οι νοσταλγικοί ήχοι της κιθάρας, έχουν κερδίσει πιστούς οπαδούς και ανάμεσα τους φυσικά και εμάς.
Μας επισκέπτονται στα πλαίσια της προώθησης της τελευταίας και πολύ καλής, έβδομης δισκογραφικής τους δουλειάς με τίτλο "Pe' ahi".
Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου Θα είναι στο Principal Club στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου τσο Gagarin 205 στην Αθήνα.

Raveonettes

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου
Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσιών 205, Αθήνα
Τηλ: 2114112500
Εισιτήρια
Τιμή Προπώλησης: 20 ευρώ/ Ταμείο: 25 ευρώ
Σημεία προπώλησης:  Viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Reload (Πανεπιστημίου 54)

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.