• Ακολουθήστε μας
Γνώρισε τη Βικτώρια Τσάπλιν
Αόρατο τσίρκο
Βουκουρεστίου 5, Αθήνα
Θέατρο Παλλάς,

Γνώρισε τη Βικτώρια Τσάπλιν

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Εδώ και 40 σχεδόν χρόνια, η  εγγονή του Ευγένιου Ο’ Νηλ και κόρη του μοναδικού Τσάρλι Τσάπλιν, Βικτόρια και ο σύζυγός της Ζαν Μπατίστ Τερριέ γυρίζουν τον πλανήτη παρουσιάζοντας μαγικές παραστάσεις. Είναι το φημισμένο «Αόρατο Τσίρκο», ένα τσίρκο χωρίς ζώα, αλλά με πολλά ταχυδακτυλουργικά, πλασμένο και δουλεμένο ώστε να ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους!

Το γνωρίσαμε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει, τέλη Οκτωβρίου, στο Παλλάς για τέσσερις ονειρεμένες παραστάσεις. Η χαρισματική Βικτόρια Τσάπλιν, και ο σύντροφός της Ζαν Μπατίστ Τιερέ, με όχημα το αστείρευτο χιούμορ τους, μας ταξιδεύουν στον σουρεαλισμό του φανταστικού παραδίδοντας μαθήματα δεξιοτεχνίας και υψηλής αισθητικής.

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει κι εμείς σπεύδουμε να σας ενημερώσουμε πριν να είναι αργά, άρα και ακριβά...

Αόρατο τσίρκο

Από 20 έως 23 Οκτωβρίου 2016
Θέατρο Παλλάς,
Βουκουρεστίου 5, Αθήνα
Βικτόρια Τσάπλιν και Ζαν Μπατίστ Τιερρέ
Προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις του «Αόρατου Τσίρκου» στα ταμεία του Παλλάς, στο www.viva.gr στο www.ticket365.gr και στο 2111000365.
Εισιτήρια από 16€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.