• Ακολουθήστε μας
Λάλο Κούκα Μπέμπα
Η Νύχτα των Δολοφόνων
Μαυρομιχάλη 134, Αθήνα

Λάλο Κούκα Μπέμπα

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Την έχουμε βιώσει με ήρεμο αλλά και βίαιο τρόπο. Εννοώ την αντιπαράθεση του νέου με το παλιό και κατεστημένο, των παιδιών με τους γονείς, του ατόμου με την εξουσία.
Ο Χοσέ Τριάνα στηρίζετε στην αντιπαράθεση μεταξύ των παιδιών και των γονέων εξωθώντας την στα άκρα, αφού τρία παιδιά, o Λάλο, η Κούκα και η Μπέμπα, φαντασιώνονται τη δολοφονία των γονιών τους και μπαίνουν σε ένα παιχνίδι υποδυόμενα όλους εκείνους τους χαρακτήρες που παίρνουν μέρος σε μια δολοφονία. Δηλαδή το δολοφόνο, το θύμα, τους αστυνομικούς, τους δικαστές και όλους όσους θα τους κατηγορούσαν σε περίπτωση που όντως γινόταν εγκληματίες.
Ο Χοσέ Τριάνα γεννήθηκε στο Καμαγουέη της Κούβας το 1931. Το 1950 αρχίζει να ταξιδεύει στην Ευρώπη. Τον Ιανουάριο του 1959 ο Τριάνα επιστρέφει στην εξεγερμένη Κούβα για να υποστηρίξει την επανάσταση και τον επόμενο χρόνο ανεβαίνει στην Αβάνα το έργο του «Η Μήδεια στον καθρέφτη». Το 1965 βραβεύεται με το «Premio Casa de las Américas de Teatro» για το έργο «Η Νύχτα των δολοφόνων», έργο που του χαρίζει διεθνή αναγνώριση.

Η Νύχτα των Δολοφόνων

Studio Μαυρομιχάλη
Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια
Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15 και Κυριακή στις 19.00
μέχρι τις 23.12.2012
Διάρκεια: 60'
Eίσοδος : 10 ευρώ

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.