• Ακολουθήστε μας
Γαστρονομική πανδαισία
1ο FIX Athens Food Market
Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα
Πλατεία Κοτζιά

Γαστρονομική πανδαισία

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Το 1ο Fix Athens Food Market είναι πλέον γεγονός. Η Πλατεία Κοτζιά, απέναντι από το δημαρχείο της Αθήνας μεταμορφώθηκε σε ένα χωριό γεύσεων. Για όλους εμάς που οι γιορτές είναι αφορμή και για γαστρονομικές απολαύσεις σίγουρα θα αποτελέσει τον ιδανικό προορισμό.

Μέχρι το τέλος του έτους 7 pop up "καντίνες" από γνωστά εστιατόρια την Αθήνας, δίνουν τη  δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν δημιουργίες των σεφ τους σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Παράλληλα τις δικές τους γεύσεις προτείνουν και μεγάλες εταιρείες τροφίμων.

Τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο 1ο Fix Athens Food Market είναι τα Food Mafia, Po'Boys, Cinco, Polly Maggoo, La Pantera Negra, mama Roux και Ψαράδες. Πολλά από τα πιάτα προσφέρονται στη μισή τιμή από αυτή σε σχέση με την τιμή καταλόγου του εστιατορίου.

Αξίζει να επισημάνουμε πως δεν υπάρχει εισιτήριο εισόδου στην εκδήλωση. Εμείς το δοκιμάσαμε και το καταευχαριστηθήκαμε!

1ο FIX Athens Food Market

Μέχρι 31/12/2016
Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα
Καθημερινές 17:00 έως τις 22:00, Σάββατο 17, Κυριακή 18, Παρασκευή 23 και 30 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τα μεσάνυχτα. Τις Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από τις 11:00 έως τις 16:00
Ανήμερα τα Χριστούγεννα και στις 26 Δεκεμβρίου κλειστά.
Το 1ο FIX Athens Food Market εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.