• Ακολουθήστε μας
Όπως ξέρει η Ξένια
Παραμύθια με την Ξένια
Μεσογείων 59, Αθήνα
Θέατρο Πόρτα

Όπως ξέρει η Ξένια

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η μεγάλη παράδοση που έχει εγώ και πολλά χρόνια δημιουργήσει με τις δράσεις του το θέατρο Πόρτα είναι άμεσα συνυφασμένη με την Ξένια Καλογεροπούλου. Αυτό που ίσως αρκετοί όμως δεν γνωρίζουν είναι ο μοναδικός τρόπος της να λέει ιστορίες. Γι αυτό και τα παιδιά άλλωστε λατρεύουν να την ακούν.

Η αφήγηση παραμυθιών είναι μια σημαντική και αναντικατάστατη διαδικασία δια παιδαγώγησης που πυροδοτεί την φαντασία ανοίγοντας συναρπαστικούς δρόμους.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μαγεία των παραμυθιών, μέσω της Ξένιας Καλογεροπούλου κάθε Σάββατο στις 14:00. Μετά το τέλος της αφήγησης τα παιδιά απασχολούνται με δραστηριότητες εμπνευσμένες από την ιστορία που μόλις άκουσαν, ενώ οι γονείς τους έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με την κ. Καλογεροπούλου σχετικά με τις τεχνικές αφήγησης και τη σημασία της.

Παραμύθια με την Ξένια

Θέατρο Πόρτα

Μεσογείων 59, Αθήνα, τηλ: 2107711333
Έως 4 Απριλίου 2015
Για παιδιά 4-8 χρόνων και τους γονείς τους.
Κάθε Σάββατο στις 14:00
Εισιτήριο: 8€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.