• Ακολουθήστε μας
Μάγισσες και κόρες
Μάγισσες και κόρες
Λέσβου 15, Αθήνα
Πολυχώρος Πολιτισμού “διέλευσις”

Μάγισσες και κόρες

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Μια μοναδική αφήγηση αποκριάτικου παραμυθιού έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παιδιά από τεσσάρων ετών και πάνω στον πάντα ζεστό και φιλόξενο Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσης.
Στην αφήγηση της ηθοποιού και θεατρολόγου Σύλβιας Βενιζελέα συμπράττει και η μουσικός Μαρία Παπαπετροπούλου, ταξιδεύοντας σε κόσμους παραμυθένιους με το λαούτο της, μικρούς αλλά και εμάς τους τυχερούς γονείς συνοδούς.
Το παραμύθι "Μάγισσες και κόρες" μας μεταφέρει σε παράξενους κι αλλόκοτους κόσμους που κυριαρχούν μάγισσες κακές κατά το κλισέ, αλλά και καλές ανατρέποντας την κυρίαρχη λογική. Μιλά για τυχερές αλλά και άτυχες κόρες, μια "Χιονάτη" της διπλανής πόρτας και κάτι νάνους που τελικά είναι σαράντα!
Οι ξεχωριστές αφηγήσεις της Σύλβιας γίνονται πάντα με άμεσο και παραστατικό τρόπο συνδυάζοντας αυτοσχεδιασμούς και επικοινωνία που τα παιδιά θα λατρέψουν.
 

Μάγισσες και κόρες

Σάββατο 22/2
Πολυχώρος Πολιτισμού “διέλευσις”
Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη
τηλ: 2108613739
Ώρα: 17:00
Είσοδος: 5€
Διάρκεια: 1 ώρα περίπου
Ηλικίες: 4+
 

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.