• Ακολουθήστε μας
Αναζητώντας την Shangri La
Spirit Film Festival
Πειραιώς 100, Γκάζι

Αναζητώντας την Shangri La

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Κάθε χρόνο την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου εορτάζεται από το 2005 η Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας.
Γιατί καθιερώθηκε αυτή η ημέρα; Γιατί η UNESCO θεωρεί ότι η Φιλοσοφία βοηθάει στην ανάπτυξη της ανθρώπινης σκέψης, και αυτό αφορά κάθε άτομο, σε κάθε πολιτισμό.
Έτσι μέσα από την κριτική και ανεξάρτητη σκέψη που μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τον κόσμο και να συμβάλουμε στην προώθηση της ανεκτικότητας και της ειρήνης.
Αυτό είναι το πνεύμα που ακολουθεί και η ομάδα Surfers for life η οποία υλοποιεί για πρώτη φορά το 'Spirit Film Festival' το οποίο θα έχει διάρκεια μία βδομάδα. Στην καρδιά του φεστιβάλ βρίσκονται οι ταινίες που έχουν φιλοσοφικό και πνευματικό περιεχόμενο. Για αυτό ονομάζεται «Όπου η φιλοσοφία συναντά τη Τέχνη». Το θέμα τους θα αναλυθεί από εμπνευστικούς ομιλητές οι οποίοι θα μας βοηθήσουν στην κατανόηση τους. Παράλληλα θα υπάρξουν και μουσικά δρώμενα.
Στόχος αυτής της προσπαθείς είναι ο καθένας μας να δει τα πράγματα κάπως διαφορετικά και ίσως τότε να μπορέσουμε να λύσουμε κάποια από τα προβλήματα μας.
Γιατί να μη το προσπαθήσουμε;
Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ θα έχει συμβολικό κόστος, ενώ τα έσοδα από τη διεξαγωγή του θα διανεμηθούν απευθείας σε επιλεγμένες ΜΚΟ που εμπνέουν με το έργο τους στο χώρο της υγείας και της προσωπικής ανάπτυξης.

Spirit Film Festival

Τεχνόπολη Πειραιώς 100, Γκάζι
Art Factory Λαμίας 6, Ταύρος
Event Pass
Το απλό εισιτήριο σας δίνει πρόσβαση σε 1 δράση της επιλογής σας.
Κόστος €5
1 Day Pass
Το 1 Day Pass δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε μία ή περισσότερες μέρες για τις οποίες, ως επισκέπτες, θα έχετε πρόσβαση και στις 2 δράσεις της ημέρας.
Κόστος €8 (αντί €10)
το promo video εδώ
http://athensspiritfilmfestival.org/

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.