• Ακολουθήστε μας
Μόνο για τολμηρούς!
Πρώτη Ύλη
Πειραιώς 260,

Μόνο για τολμηρούς!

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Τον θυμόμαστε όλοι από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004. Ήταν ο καλλιτέχνης που επιμελήθηκε με διεθνή επιτυχία την τελετή έναρξης και την τελετή λήξης των αγώνων.
Φυσικά η καλλιτεχνική πορεία του Δημήτρη Παπαϊωάννου, έχει ξεκινήσει από πολύ παλαιότερα (1987). Με την Ομάδα Εδάφους ανέβασε αρκετές παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Μετά το 2004 ξεχώρισαν δύο παραστάσεις του, το «2» και το «Πουθενά», οι οποίες έκαναν μεγάλη επιτυχία.
Πέρισυ ανέβασε για πρώτη φορά την παράσταση "Πρώτη Ύλη" στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και κατάφερε με την αισθητική του να αγγίξει το κοινό. Τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί για όλες τις παραστάσεις.
Φέτος, επαναλαμβάνει το εγχείρημα του, ανεβάζοντας ξανά το ίδιο έργο αλλά σε νέα εκδοχή, πιο ώριμη. Ο ίδιος, μετά από πολλά χρόνια, επιστρέφει ως περφόρμερ στην παράσταση με συμπρωταγωνιστή τον Tadeu Liesenfeld.
Πρόκειται για ένα έργο που σίγουρα θα συζητηθεί. Όσοι ενδιαφέρεστε προλάβετε να πάρετε εισιτήρια. Προσοχή όμως είναι για... τολμηρούς!
Δείτε το τρέιλερ της παράστασης

Πρώτη Ύλη

Δημήτρης Παπαϊωάννου
Πειραιώς 260, Κτίριο Α
1/6-23/6 και 27/6-14/7 (από Πεμ. έως Κυρ.)
Τιμές εισιτηρίων
Κανονικό: 25€
Μειωμένο: 20€
Φοιτητικό/ άνω των 65: 15€
Ανέργων: 5€
Πληροφορίες για αγορά εισιτηρίων

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.