• Ακολουθήστε μας
Bad timing stories!
Τα 13 Λεπτά που δεν Άλλαξαν την Ιστορία

Bad timing stories!

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Το σινεμά συχνά αρέσκεται να μας αφηγείται αληθινά σενάρια που άλλαξαν το ρου της ιστορίας. άνθρωποι που βρήκαν τη δύναμη και ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια, συμπαντικές συμπτώσεις που κατέστησαν το αδύνατο δυνατό.

Ο Γερμανός σκηνοθέτης που δίχασε δημιουργικά πριν από χρόνια, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά μια αντικομφορμιστική εκδοχή του Αδόλφου Χίτλερ στην ταινία "Η Πτώση", επιστρέφει στον ...τόπο του εγκλήματος, για να μας μιλήσει για "Τα 13 λεπτά που ΔΕΝ άλλαξαν την ιστορία"!

Τον Νοέμβριο του 1939, ο απολιτίκ εργάτης Γέοργκ Εσλερ τοποθέτησε μια βόμβα σε μπιραρία του Μονάχου όπου επρόκειτο να βγάλει λόγο ο Χίτλερ. Αν και αυτή εξερράγη στην προγραμματισμένη ώρα, ο Χίτλερ είχε αποχωρήσει 13 λεπτά νωρίτερα του αναμενόμενου! Η Γκεστάπο υπέβαλε τον Εσλερ για μήνες σε απανωτές ανακρίσεις και βασανιστήρια με σκοπό να κατονομάσει τους εντολείς του. Μάταια...

Δείτε το!

Τα 13 Λεπτά που δεν Άλλαξαν την Ιστορία

Elser
Προβάλλεται στις αίθουσες από 21/4/2016
Γερμανική δραματική ταινία, 2015
Διάρκεια: 114'
Σκηνοθεσία Όλιβερ Χέρσμπιγκελ
Με τους: Κρίστιαν Φρίντελ, Μπούργκχαρτ Κλάουσνερ, Καταρίνα Σέτλερ
Δείτε εδώ το trailer

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.