• Ακολουθήστε μας
Ευκαιρία για ξεμούδιασμα
Βόλτα στη Μονή Καισαριανής
Καισαριανή

Ευκαιρία για ξεμούδιασμα

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Μέρες γιορτινές κι αν ο καιρός το επιτρέψει σας προτείνουμε μια διαφορετική βόλτα σε έναν κοντινό μα όχι τόσο γνωστό προορισμό.

Ο Υμηττός είναι ένα βουνό ορόσημο για το λεκανοπέδιο της Αττικής. Στο ωραιότερο κατά πολλούς σημείο του όρους στην Καισαριανή βρίσκεται το ομώνυμο  μοναστήρι. Η πρόσβαση δεν θα αποτελέσει για εσάς εμπόδιο διότι βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Υπάρχουν ακόμα και λεωφορειακές γραμμές της αστικής συγκοινωνίας που εξυπηρετούν.

Η περιοχή ξεχωρίζει για το εκτεταμένο δίκτυο μονοπατιών που προσφέρονται ώστε να απολαύσετε μοναδικές βόλτες μέσα στη φύση.

Η Μονή Καισαριανής χτίστηκε στα τέλη του 11 ου αιώνα μ.χ.και έπαψε να λειτουργεί το 1833. Ένα αυθεντικό αττικό τοπίο που κατάφερε να παραμείνει ανέγγιχτο στο πέρασμα των ετών και που αξίζει την προσοχή σας προσφέροντας αναζωογόνηση ενώ αποτελεί και πρώτης τάξεως ευκαιρία και για λίγη σωματική άσκηση στη διάρκεια των εορτών που η διατροφικές μας επιλογές ξεπερνούν συχνά κάθε μέτρο...

Βόλτα στη Μονή Καισαριανής

Καισαριανή

Δείτε το στον χάρτη

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.