• Ακολουθήστε μας
ΤρούμπART
Troubar
Φίλωνος 131, Tρούμπα, Πειραιάς

ΤρούμπART

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Το λένε Troubar και βρίσκεται στην Τρούμπα, ήταν ο προάγγελος της "άνοιξης" για την πρώην κακόφημη περιοχή του Πειραιά. Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένα κλασικό ποτάδικο με καλή μουσική, αυτό ισχυρίζονται οι εμπνευστές του εγχειρήματος.

Ενάμιση χρόνο μετά αποδεικνύεται πως και δίκιο είχαν αλλά και τα κατάφεραν. Το μαγαζί πλέον αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο για Πειραιώτες αλλά για φίλους της ποιοτικής διασκέδασης από όλη την Αθήνα.

Ο χώρος λιτός, θυμίζει αμυδρά παλιό καμπαρέ λόγο του έντονου κόκκινου χρώματος που κυριαρχεί. Το αρτίστικο αυτό bar ξεχωρίζει για τις μουσικές που επιλέγει να παίζει, φιλοξενεί μπάντες, bar theatre και κινηματογραφικές προβολές.

Το ξεχωρίσαμε ακόμα για τα καθαρά ποτά και τις τιμές του που επιβεβαιώνουν πως το Troubar, πέρα από τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, θέλει πάνω απ' όλα να παραμείνει ποτάδικο!!!

Troubar

Φίλωνος 131, Tρούμπα, Πειραιάς, τηλ.:6940556837
Ανοιχτά Τετάρτη έως Κυριακή από τις 21:00
ποτό 5€
Cocktail 7€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.