• Ακολουθήστε μας
Κρυφοκοιτάζοντας την διασκέδαση
Peeping Tom
Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 107, Βούλα

Κρυφοκοιτάζοντας την διασκέδαση

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ακούσαμε καλά λόγια και αποφασίσαμε το ταξίδι. ΟΚ!!! Δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος. Κάποιοι φίλοι μας μένουν εκεί κοντά.
Ο χώρος είναι επηρεασμένος από τη βιομηχανική αισθητική αλλά, έχει και κάτι περίεργες μεσαιωνικές επιρροές. Στην αρχή σε ξενίζουν αλλά, αν ανατρέξεις στην ιστορία πίσω από το όνομα Peeping Tom, θα καταλάβεις το γιατί. Πάντως δεν θα δεις κάποια γυμνή να τριγυρνά για να κάνεις "μάτι". Τελικά κάνεις "μάτι" μόνο στο μπαρ, όπου φτιάχνονται καταπληκτικά ποτά και στον ωραίο κόσμο που σε περιτριγυρίζει.
Το μαγαζί το πρωί λειτουργεί σαν εξειδικευμένο καφέ. Σιγά σιγά μεταμορφώνεται σε ένα cocktail bar. Με όλα τα γνωστά cocktails, αλλά και με μοναδικές συνταγές εμπνευσμένες από την ομάδα του Peeping Tom, σαν το la margarita espresso ή το Black Mamba cocktail, σερβιρισμένο σε οικογενειακό μέγεθος με πολλά καλαμάκια. Όλα αυτά συνοδεύονται από ωραία funk μουσική. Κάθε Παρασκευή την μουσική επιλέγει γνωστός Dj, ενώ από ότι κατάλαβα διοργανώνονται και live.

Peeping Tom

Λεωφ. Βασ. Παύλου 107, Βούλα
Τηλ. 2109689488
Καθημερινές από τις 8:00
Σαββατοκύριακα από τις 10:00
Happy hour τις καθημερινές 18.00-21.00
Cocktails 6,50€ - Καφέδες από 1,20€

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.