• Ακολουθήστε μας
Ξεσηκωτική συναυλία
Calexico + opening acts
Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος
Fuzz Club Music Club

Ξεσηκωτική συναυλία

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Δημιούργησαν  το όνομά τους θέλοντας να εκφράσουν ότι βρίσκονται μεταξύ της California και του Mexico, πράγμα που είναι πολύ εμφανές στη μουσική τους.  Οι Calexico, είναι μία από τις πιο αγαπημένες μας μπάντες και όποτε έρχονται εμείς είμαστε εκεί!

Επιστρέφουν στην Αθήνα για μία συναυλία, όπου θα παρουσιάσουν το καινούργιο τους δίσκο “Edge Of The Sun” που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες. Ακούστε εδώ το κομμάτι που έχει ξεχωρίσει "Roll Tango"

Η μουσική τους είναι ξεσηκωτική, με πνευστά και έγχορδα που δίνουν την καυτή ατμόσφαιρα της ερήμου, η οποία αγαπήθηκε πάρα πολύ από τους Έλληνες από την αρχή της ύπαρξης τους.

Στην τελευταία τους συναυλία που έγινε πάλι στο Fuzz Club περάσαμε τέλεια, ωραίος χώρος, μαζεμένος, τους βλέπαμε από κοντά και δεν σταματήσαμε να χορεύουμε. Εμείς στο Red Umbrella θα ξαναπάμε, εσείς;

Calexico + opening acts

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015
Fuzz Club Music Club
Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος
Ώρα έναρξης:  20:00

Η προπώληση ξεκινάει στα 25 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 27 ευρώ, ενώ στο ταμείο η τιμή θα είναι 30 ευρώ.
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, Media Markt, Ticket House και στο Viva.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.