• Ακολουθήστε μας
Και με άδεια τσέπη
Ε.Λ.Σ. Συναυλία «Τσέπης»
Φαληρικό Δέλτα, επί της Εσπλανάδας
Κέντρο Επισκεπτών του Κ. Πολ. Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Και με άδεια τσέπη

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Για το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» σας είχαμε μιλήσει σε προηγούμενη πρόταση μας. Όσοι από εσάς το επισκεφθήκατε σίγουρα θα ενθουσιαστήκατε από τη θέα και την εξαιρετική παρουσίαση των έργων που γίνονται στο Φαληρικό Δέλτα.
Στο πάρκο αυτό, είναι σε όλους μας γνωστό, ότι θα στεγαστεί η νέα Εθνική Λυρική Σκηνή και η νέα Εθνική Βιβλιοθήκη. Αυτό που δεν μας είναι γνωστό είναι ότι η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει σε αυτό το χώρο του Κέντρου Επισκεπτών μία μικρή συναυλία «Τσέπης» με πιάνο και μία ή δύο φωνές, κάθε πρώτο και τελευταίο Σάββατο του μήνα και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.
Για να μην περιμένουμε μέχρι το 2016 που θα ανοίξει η Λυρική σκηνή, ας απολαύσουμε από τώρα μαγικές βραδιές που δεν βρίσκει κανείς εύκολα!
 

Ε.Λ.Σ. Συναυλία «Τσέπης»

Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
Φαληρικό Δέλτα, επί της Εσπλανάδας
Σάββατο 31 Μαΐου 2014
Ώρα: 19:30
Πληροφορίες: 2108778396/8

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.