• Ακολουθήστε μας
Sxoinias 14.0
Beach Party 14.0
Λεωφ. Ποσειδώνος 144, Μαραθώνας

Sxoinias 14.0

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Από το 2000 το αυτό το beach party αποτελεί για πολλούς από εμάς τη συνήθεια που έγινε λατρεία. Μόνο μελανό σημείο στη λαμπρή αυτή πορεία προς τη δόξα και την καθιέρωση το 2008 που δεν έγινε ποτέ. Ρωτήσαμε τους διοργανωτές και μας είπαν πως εκείνη τη χρονιά υπήρξαν εθελοντές στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου γεγονός ασύμβατο με τις κραιπάλες των πάρτι.
Κατόπιν σκληρών διαπραγματεύσεων και πιέσεων από την τρόικα και ντόπιους παράγοντες οι τιμές σε ποτά και μπύρες θα κυμανθούν σε επίπεδα που ούτε η πιο τρελή μείωση στον ΦΠΑ εστίασης δεν θα κατάφερνε να προσεγγίσει.
Όμως όπως και να το κάνουμε η παραλία του Σχοινιά έχει μια σεβαστή απόσταση από την Αθήνα. Έτσι προτείνουμε σε εσάς που θα το αποφασίσετε να έρθετε πως καλό θα ήταν να γίνει κάποιο είδους carpooling που και νέες γνωριμίες μπορεί να προσφέρει αλλά και μειώνει το κόστος της μεταφοράς!

Beach Party 14.0

Σάββατο 8/6
Από τις 17:00 ως τις 4:00 τα ξημερώματα
Pirates De Cuba
Λεωφ. Ποσειδώνος 144 Σχοινιάς Μαραθώνα
Τιμές: ποτά €5, μπύρες €2,5
Διαθέσιμος χώρος στάθμευσης

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.