• Ακολουθήστε μας
Ώρα για Γλυφάδα
Holy Spirit
Λαοδίκης 41, Γλυφάδα

Ώρα για Γλυφάδα

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Μπορεί ο καιρός να μας κάνει παιχνιδάκια ακόμη, όμως εμείς κρατάμε χαρακτήρα και πορευόμαστε στα όμορφα στέκια που θα δώσουν τον τόνο τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές βραδιές που οσονούπω έρχονται!

Το Holy Spirit βρίσκεται στη Γλυφάδα, από το πρώτο κιόλας ποτό μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η αλληλεπίδραση του χώρου με την διάθεση του κόσμου. Όμως οι πραγματικές αιτίες για όλα αυτά βρίσκονται αλλού και συγκεκριμένα πίσω από την μπάρα του.

Η εμπειρία των bartenders μεταφράζεται σε coctails βγαλμένα από τα πιο καλοκαιρινά κινηματογραφικά όνειρα όλων μας που πάντα επιθυμούσες να τα ...πιεις στο ποτήρι!

Στα επιπλέον το άνετο πεζοδρόμιο, που σύντομα θα αρχίσει να γεμίζει κόσμο όσο η θερμοκρασία στη Γλυφάδα θ' αρχίσει να ανεβαίνει. Μια καλή περίπτωση για ψαγμένα ποτά στην κατ' ομολογία καλύτερη βραδινή πασαρέλα της πόλης!

Holy Spirit

Λαοδίκης 41, Γλυφάδα, τηλ: 2108982650

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.