• Ακολουθήστε μας
Ακροβατώντας στο παραμύθι
Ακροβάτες της τύχης
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ακροβατώντας στο παραμύθι

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Στο Red Umbrella πιστεύουμε και πάντα ενισχύουμε το ποιοτικό θέατρο. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις παραστάσεις που αφορούν το παιδί. Αν και αναμφισβήτητα το παιδικό θέατρο έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια υπάρχουν άνθρωποι που με το κέφι και το μεράκι τους κάνουν τη διαφορά.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί η κα Κέλλυ Σταμουλάκη που χρόνια τώρα δίνει τα διαπιστευτήριά της. Οι "Ακροβάτες της τύχης" δεν είναι απλά μια καλή παράσταση, αλλά μια παραγωγή που σπάνια συναντάμε στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας. Πρωταγωνιστές που κάνουν τη διαφορά (Ευρυδίκη, Ορέστης Τρίκας κ.α.), προσεγμένα σκηνικά και κουστούμια, μουσικές συνθέσεις από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και ζωντανή μουσική επί σκηνής.

Φτάσαμε με τα παιδιά λίγο μετά τις δυόμιση το μεσημέρι της Κυριακής. Η αίθουσα ήταν ήδη σχεδόν γεμάτη. Τα αμφιθεατρικά καθίσματα βοηθούσαν σημαντικά ώστε κάθε παιδάκι να βλέπει καλά προς τη σκηνή. Οι παιδικές φωνούλες σίγησαν μόλις τα φώτα χαμήλωσαν και άρχισε η μουσική.

Η μαγεία του παραμυθιού μόλις ξεκινούσε...

Διαγωνισμός: 

Εξασφαλίσαμε για εσάς δωρεάν διπλές προσκλήσεις. Δήλωσε εδώ τη συμμετοχή σας στην κλήρωση.

Ακροβάτες της τύχης

Μέχρι 5 Απριλίου 2015

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Tηλ.: 2109315600
Κάθε Κυριακή στις 11:30 το πρωί και στις 3:00 το μεσημέρι
Διάρκεια 1:40 με διάλειμμα
Τιμές: 12€ και 10€ συνοδός
Ειδικές τιμές για άνεργους, πολύτεκνους κ.α.
Προπώληση: Ταμείο θεάτρου καθημερινά από 10:00-23:00
Viva.gr

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.