• Ακολουθήστε μας
Οι άλλοι περίπατοι
Κυριακάτικοι περίπατοι
Πατησίων 44, Αθήνα
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Οι άλλοι περίπατοι

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα σας είχαμε μιλήσει για την εξαιρετική φωτογραφική έκθεση "Τα υπέροχα ερείπια των Αθηνών" , σήμερα επιστρέφουμε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο για να γνωρίσουμε  ιστορίες της Αθήνας, που καταγράφηκαν στις εντυπώσεις των Ευρωπαίων περιηγητών. Ιστορίες που στη συνέχεια συμπληρώθηκαν από τις πρώτες ανασκαφές του ελληνικού κράτους και περιλαμβάνονται στη νέα περιοδική του έκθεση. Αυτοί είναι οι "Κυριακάτικοι περίπατοι".

Για 7 ακόμα Κυριακές, μέχρι την Κυριακή των Βαίων στις 24 Απριλίου, αρχαιολόγοι και οι επιμελητές της έκθεσης αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τους επισκέπτες του Μουσείου στις θαυμάσιες πτυχές της άγνωστης Αθήνας και σε ιστορίες που κανένα Μουσείο δεν χωρά να αφηγηθεί με κάθε λεπτομέρεια.

Ακόμα, την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 12.00 και την Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 13.00 ο Δρ Χάρης Γιακουμής, επιμελητής της φωτογραφικής έκθεσης «Άνθρωποι στα υπέροχα ερείπια των Αθηνών, από τον 19ο στον 20ό αιώνα»,  θα ξεναγήσει τους επισκέπτες στα μυστικά του κόσμου που αποτυπώνεται με ζωντάνια στις ιστορικές φωτογραφίες της έκθεσης.

Κυριακάτικοι περίπατοι

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Πατησίων 44, Αθήνα
Ημερομηνίες διεξαγωγής:
Κυριακή 28 Φεβρουαρίου
Κυριακή 13, 20, 27 Μαρτίου
Κυριακή 10, 17, 24 Απριλίου
Ώρα: 12:00
Για την παρακολούθηση της παρουσίασης είναι απαραίτητη η προμήθεια εισιτηρίου και η δήλωση συμμετοχής κατά την προσέλευση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες:
Τηλ.: 213214 4891, 213214 4833, 213214 4837

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.