• Ακολουθήστε μας
Pop, γλυκό και σπάταλο
Το σπάταλο τερατάκι
Αμερικής 2 (στοά Σπυρομήλιου), City Link
ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

Pop, γλυκό και σπάταλο

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Γιορτές και παιδιά αποτελούν έννοιες σχεδόν ταυτόσημες, τώρα που τα σχολεία και οι δραστηριότητες κάνουν τη δική τους ανάπαυλα, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για παιδικό θέατρο.

Η σκηνή του Μικρού Παλλάς αυτή τη χρονιά έχει μεταμορφωθεί σε Τερατοχώρα, καθόλου τρομαχτική και με απόλυτα pop διάθεση θα λέγαμε, εκεί κατοικεί το Σπάταλο Τερατάκι και οι φίλοι του. η παράσταση ξεχωρίζει για το κέφι και τη μουσική που κυριολεκτικά πλημμυρίζουν το θέατρο. Τις μελωδίες υπογράφει ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ ξεχωρίζουν τα κοστούμια και οι περούκες που δίνουν άλλη διάσταση στα δρώμενα.

Πέρα όμως από τη διασκέδαση η παράσταση προσφέρει και πολλά σημαντικά μηνύματα για την υπευθυνότητα και η πραγματική αξία της ζωής.

Σε αυτό το πλαίσιο αυτή την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, από τις 10:00 έως τις 15:00, τα Αθηναϊκά Θέατρα διοργανώνουν μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή για τα παιδιά, στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, έξω από το θέατρο Παλλάς.

Το Σπάταλο Τερατάκι θα είναι εκεί για να συγκεντρώσει στον ειδικό πάγκο που θα βρίσκεται έξω από το θέατρο τα παιχνίδια που θέλετε να δωρίσετε στην Κιβωτό του Κόσμου! Η γιορτή θα κορυφωθεί στις 17:30 με χριστουγεννιάτικες μουσικές από τη Big Band του Δήμου Αθηναίων.

Το σπάταλο τερατάκι

Μία παράσταση για παιδιά από 3 έως 7 ετών

Σκηνοθεσία:  Χρήστος Χατζηπαναγιώτης   
Παίζουν: Ειρ. Βουκελάτου, Β. Κούκουρας, Θ. Μπίρκος, Αχ. Σκεύης, Δ. Τσέλιος
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο: 15:00
Κυριακή: 12.00, 15:00
Διάρκεια παράστασης : 70 λεπτά (με διάλειμμα)
Εισιτήρια:
Γενική είσοδος 10 ευρώ
Αγορά εισιτηρίων:
2111000365 & στο www.ticket365.gr

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.