• Ακολουθήστε μας
Παραμύθια για να νικήσεις το Φόβο
Παραμύθια και μύθοι για να νικήσεις το Φόβο
Κολοκοτρώνη 57-59B, Αθήνα
Booze Cooperativa "Premier Etage"

Παραμύθια για να νικήσεις το Φόβο

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Πιστεύετε πως μαθαίνεται ο φόβος; Νομίζετε πως διδάσκεται η γενναιότητα; Υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε καλό και κακό; Ο Φόβος είναι ένα φαινόμενο που απλώνεται πάνω απ’ όλη την Ελλάδα. Φτύστε τώρα το φαρμακωμένο μήλο του. Ελάτε για ν’ ακούσετε παραμύθια από όλο τον Ελληνισμό αλλά και από την Ευρώπη, την καθ’ υμάς Ανατολή, την Μεσόγειο και την Αφρική.
Γιατί οι παραδοσιακές ιστορίες και τα παραμύθια πάντα δίδασκαν τους τρόπους για να αντιμετωπίσουν τα παιδιά, οι μεγάλοι, μέχρι και ολόκληρες κοινότητες τον τρόμο και την απειλή. Ο Στέλιος Πελασγός αφηγείται και μας καλεί να αναμετρηθούμε με το Φόβο και τελικά να τον δαμάσουμε…
Τις ίδιες ημέρες στις 21.00 επίσης παρουσιάζεται και το DUCK μια παράσταση αφήγησης που διηγείται αληθινές ιστορίες ζωής μέσα στον παραλογισμό του οικονομικού πολέμου (μόνο για ενήλικες).

Παραμύθια και μύθοι για να νικήσεις το Φόβο

Booze Cooperativa "Premier Etage"
Κολοκοτρώνη 57-59B, Αθήνα
Τηλ. 6947014897
Αφήγηση: Στ. Πελασγός
Art: Αλ. Ψυχούλης
Ημερομηνίες: 2-3-4-5/Ιανουαρίου 2013
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ
Ώρα: 18:00, Διάρκεια: 75’
Είσοδος: 8€, 5€ Παιδικό
DUCK
Ώρα: 21:00, Διάρκεια: 75’
Είσοδος: 10€

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.