• Ακολουθήστε μας
Χαλαρά στο Χαλάνδρι
9 ΒΗΤΑ HOME BAR
Θουκυδίδου 9Β, Χαλάνδρι

Χαλαρά στο Χαλάνδρι

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ανηφορίσαμε στο Χαλάνδρι για να επισκεφθούμε ένα μαγαζί που αποπνέει έντονα Νεοϋορκέζικη ατμόσφαιρα και μια άνεση που θα σε κάνει να χαλαρώσεις ότι ώρα κι αν το βρεθείς εκεί. Με το που μπήκαμε αντικρίσαμε ένα μοναστηριακό τραπέζι, τρία καναπεδάκια, σκαμπό και μια ξύλινη μπάρα που αναδεικνύει τις φιάλες που την περιβάλλουν. Το σκηνικό ολοκληρώνει ο καλοσχεδιασμένος φωτισμός, κάτι που συναντάμε σπάνια.

Μάθαμε πως ανοίγει από νωρίς για καφεδάκι, εμείς όμως το απολαύσαμε τη νύχτα. Τα παιδιά στο bar ξέρουν καλά τη δουλειά τους κι έτσι επιλέξαμε coctails. Αρκετή ποικιλία διαπιστώσαμε και στον κατάλογο με τις μπύρες.  Μαζί με τα ποτά σερβίρουν και πιάτο με γευστικότατα tapas. Την όμορφη βραδιά συμπλήρωσαν οι υπέροχες soul μελωδίες που επέλεξε ο dj.

9 ΒΗΤΑ HOME BAR

Θουκυδίδου 9Β, Χαλάνδρι, τηλ: 2106801007
Τιμές: Ποτό € 6, coctails από € 7,50.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.