• Ακολουθήστε μας
Ενα αλλιώτικο εργαστήρι
Σαββατοκύριακα στην Πλάκα
Τριπόδων 23, Πλάκα
Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Ενα αλλιώτικο εργαστήρι

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Μια ξεχωριστή πρόταση για τα παιδιά προσφέρουν αυτό το μήνα τα νέα δημιουργικά εργαστήρια που διοργανώνει Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Εμπνευσμένα από τίτλους παιδικών βιβλίων,  παλιές γειτονιές, αρχιτεκτονικά μνημεία και έργα τέχνης.

Παιδιά ηλικίας 2-5 ετών βιώνουν ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο των εντόμων, αφού μυριάδες έντομα επισκέπτονται τις γειτονιές της Πλάκας. Μέσα από βιωματικά εργαστήρια, θεατρικό παιχνίδι και κατασκευές.

Εικόνες και χρώματα από τις γειτονιές της Πλάκας, επιλεγμένα παιδικά βιβλία και μικροί περίπατοι στην Πλάκα προσφέρουν έμπνευση για δημιουργία αναπαραστάσεων. Για παιδιά 4-7 χρόνων.

Ενώ παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών περιδιαβαίνουν κάθε γωνιά της ιστορικής περιοχής από τα Αναφιώτικα έως τα Λουτρά των Αέρηδων, το Μοναστηράκι και τη Ρωμαϊκή Αγορά. Κάθε περίπατος αποτελεί ευκαιρία για επαφή με ιστορικά γεγονότα και αρχιτεκτονικά μνημεία. Από 6 χρόνων.

Σαββατοκύριακα στην Πλάκα

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης.
Τριπόδων 23, Πλάκα, τηλ. 210-3250341
Ο Μαγικός κόσμος των εντόμων
3-24/10 Σάββατο στις 12 μ.μ.
2-5 ετών
Βόλτες και παραμυθία
4-25/10 • Κυριακή στις 11.30 π.μ.
4-7 χρόνων
Περίπατοι στην Πλάκα
4-25/10  Κυριακή στις 12.30
Άνω των 6 ετών
Κόστος Συμμετοχής: 15€
-10% για αδέρφια
Οι θέσεις είναι περιορισμένες (15 παιδιά)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: info@ekedisy.gr 2103250341

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.