• Ακολουθήστε μας
Σώμα και ψυχή
Μέθοδος Αμπράμοβιτς
Πειραιώς 138, Αθήνα
Μουσείο Μπενάκη

Σώμα και ψυχή

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Το πρόγραμμα As One εχει ως στόχο να αναδείξει τη νέα γενιά καλλιτεχνών performance στην Ελλάδα. Θα παρουσιάσει, για διάστημα 7 εβδομάδων, την περίφημη Μέθοδο Abramović και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα από performance, διαλέξεις, φιλμς και εργαστήρια.

Η Μέθοδος Αμπράμοβιτς πραγματοποιήθηκε μετά από 40 χρόνια δουλειάς και είναι γνωστή σε τόσο πολλούς πολιτισμούς. Ως μέρος του As One, λαμβάνει χώρα στο ισόγειο του Μουσείου Μπενάκη στο κτίριο της οδού Πειραιώς.

Οι επισκέπτες μπαίνουν στη Μέθοδο, τότε τους ζητείται να αφήσουν όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα σε ειδικό χώρο φύλαξης: Στη συνέχεια ακολουθούν μια σειρά ασκήσεων προθέρμανσης, προκειμένου να «ξυπνήσουν» οι αισθήσεις, να τεντωθεί το σώμα και να επικεντρωθεί το μυαλό σε αυτό που θα ακολουθήσει. Είναι μια σειρά ασκήσεων σχεδιασμένες από τη Marina Abramović,

Εμείς σας προτείνουμε να προσφέρετε στον εαυτό σας αυτή την μοναδική βιωματική εμπειρία!

Μέθοδος Αμπράμοβιτς

Στα πλαισια του προγράμματος As One
Μέχρι 24 Απριλίου 2016
Μουσείο Μπενάκη
Κτήριο Οδού Πειραιώς
Πειραιώς 138, Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη
Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.