• Ακολουθήστε μας
Ο πόνος του έρωτα
ΓΚΟΛΦΩ
Πανεπιστημίου 48, Αθήνα

Ο πόνος του έρωτα

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Πολλά τραγικά ζευγάρια έχουν σημαδέψει το θέατρο με τον έρωτα τους. Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Τριστάνος και Ιζόλδη, Αντώνιο και Κλεοπάτρα αλλά και οι δικοί μας Γκόλφω και Τάσος.
Στο ορεινό χωριό που κυλούν τα νερά της Στύγας, εκεί όπου σύμφωνα με τους αρχαίους μύθους ήταν η πύλη για τον Κάτω Κόσμο, η φτωχή και ορφανή Γκόλφω, μια όμορφη νεαρή βοσκοπούλα που ξενοδουλεύει υπηρετώντας τον τσέλιγκα Ζήση, γνωρίζει τον έρωτα στα μάτια ενός παλικαριού της περιοχής, του βοσκού Τάσου. Και εδώ έρχεται το μπλέξιμο γιατί τη Γκόλφω την θέλει και ένα αρχοντόπουλο ο Κίτσος και τον Τάσο τον προξενεύουν στην κόρη του τσέλιγκα, τη Σταυρούλα.
Ο Τάσος δέχεται να παντρευτεί τη Σταυρούλα και προδίδει την Γκόλφω για …το χρήμα. Η Γκόλφω το μαθαίνει και φαρμακώνεται. Κι εκείνος, μες την απελπισία του, μαχαιρώνεται.
Μία σύγχρονη εκδοχή αυτού του ειδυλλίου παρουσιάζεται, στη σκηνή Κοτοπούλη του θεάτρου ΡΕΞ. Η παράσταση δεν είναι τόσο τραγική όσο ακούγεται.
Αλλά δεν πρέπει να σας πω πολλές λεπτομέρειες, γιατί θα χαθεί το σασπένς. Καθώς επίσης δεν θα σας πω το τέλος. Για αυτό θα πρέπει να πάτε να δείτε την παράσταση.

ΓΚΟΛΦΩ

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΞ - ΣΚΗΝΗ "ΜΑΡΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ"
Πανεπιστημίου 48, Αθήνα
Τηλ. 2103305074
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
15€, 21€, 26€, φοιτ. 12€
Κάθε Πέμπτη 13€
20/4, 24/4, 27/4 στις 17.00
17/4, 18/4, 19/4, 21/4, 24/4, 26/4, 28/4 στις 20.30
Διάρκεια παράστασης: 1:40'

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.