• Ακολουθήστε μας
Κρέας στο λιμάνι
Μπαρ Μπεε Κιου
Φρεαττύδος 13, Πειραιάς

Κρέας στο λιμάνι

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Συνήθως αν η καρδούλα σου επιθυμεί κρεατικά οδεύεις προς το κέντρο και βόρεια. Όμως φίλος από τα νότια μου έβαλε τα γυαλιά (πάντα τα φορούσα).
Μου πρότεινε και πήγαμε στον Πειραιά γιατί είχε ακούσει για ένα καινούργιο μέρος που ειδικεύεται στο κρέας. Το όνομα του Μπαρ Μπεε Κιου. Το όνομα τονίζει το "Μπεε" αλλά δεν έχει αρνίσια εδέσματα. Πάντως αυτά που πήραμε ήταν όλα νοστιμότατα.
Ο κατάλογος με τα φαγητά αποτελείται από τρεις σελίδες. Η μία είναι πιασμένη από σαλάτες, ορεκτικά αλλά και αλοιφές και σάλτσες όπως τις λέει και δηλώνει ότι είναι χειροποίητες.
Από αυτή τη σελίδα πήραμε την αυθεντική χωριάτικη και το σπέσιαλ μερακλίδικο έδεσμα με αυγά, σουτζούκι και παστουρμά ποτισμένα με ταμπάσκο.
Στην δεύτερη σελίδα είναι τα μπιφτεκόψωμα. Από αυτή τη σελίδα πήραμε ένα Μπλε του Μπέικον. Μετάφραση, μοσχαρίσιο μπιφτέκι σε ψωμάκι που από πάνω έχει καραμελωμένα κρεμμύδια, μπέικον, μανιτάρια σοταρισμένα, σος ροκφόρ και συνοδεύεται από πατάτες χειροποίητες.
Από τη τρίτη σελίδα πήραμε πανσετάκια που όπως ακριβώς λέει και ο κατάλογος, ήρθαν ζουμερά και καλοψημένα. Μαζί με μπύρες πληρώσαμε περίπου 30€. Καλοξοδεμένα.
Η ερώτηση που μας έμεινε. Τι είναι το Κοντό Σουβλί και το Ρέτσι του Κοκό; Θα ξαναπάμε για να το διαπιστώσουμε.

Μπαρ Μπεε Κιου

Φρεαττύδος 13, Πειραιάς
Τηλ. 2104518129
Ανοικτά Δευ - Παρ 20:00 - 01:00
Σαβ 13:00 - 01:00
Κυρ 13:00 - 18:00

Tags: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.