• Ακολουθήστε μας
Τραπέζι στο κενό
MIND THE CUP
Αιμίλιου Βεάκη 29, Περιστέρι

Τραπέζι στο κενό

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Mind the Gap είναι μία έκφραση που συνδυάζεται με κίνδυνο. 

Την ακούμε στο σταθμό του ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι ή πιο “chic” στο Λονδίνο.
Όμως αλλάζοντας την δεύτερη λέξη σε Cup η έκφραση γίνεται πρόσκληση για απόλαυση και διασκέδαση.

Το Mind the Cup είναι ένα καφέ μπαρ στον πεζόδρομο της οδού Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι, που σε ωθεί να τον εξερευνήσεις.  Στο χώρο κυριαρχεί το ξύλο. Ξύλινο πάτωμα, ξύλινα σε φυσικό χρώμα τραπέζια σαν μοναστηριακοί πάγκοι, ξύλινη μπάρα και πίσω από το μπαρ  μία σκαλωσιά με μεγάλα ξύλινα ράφια.

Αλλά αυτό που τραβάει σαν μαγνήτης όλες σου τις αισθήσεις είναι η μηχανή καβουρδίσματος που δεσπόζει στο βάθος Αμέσως η μυρωδιά του φρεσκοψημένου καφέ σε προϊδεάζει για τον καφέ που θα απολαύσεις. Αν δε παραγγείλεις Cappuccino, τα σχέδια που θα δεις στην κούπα σου με το γάλα θα σε εντυπωσιάσουν. Και ενώ θα πίνεις το καφέ σου, ήρεμη,και διακριτική μουσική θα σε συνοδεύει.

Αυτή είναι ή απόλαυση που λέγαμε.

Το βράδυ όμως όλα αλλάζουν.  Ωραίες φάτσες οι οποίες ήρθαν για να διασκεδάσουν, να πιούνε, πιθανόν να χορέψουν και να περάσουν καλά. Ωραία ποτά και κοκτέιλ, λίγο πιο ξεσηκωτική μουσική είναι τα συστατικά για μία όμορφή νύχτα.
Αυτή είναι ή διασκέδαση που λέγαμε.

MIND THE CUP

Αιμίλιου Βεάκη 29, Περιστέρι
Τηλ. 2105776010

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.