• Ακολουθήστε μας
Οι τελευταίοι Ιππότες
Monty Python απευθείας μετάδοση από το Λονδίνο
Κηφισίας 109, Αθήνα
Κινηματογράφος Δαναός

Οι τελευταίοι Ιππότες

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Σίγουρα ένα από τα καλλιτεχνικά γεγονότα της χρονιάς αποτέλεσε η επανασύνδεση των Monty Python. Μετά από 34 χρόνια αποφάσισαν να ανέβουν ξανά στη σκηνή για 10 παραστάσεις και με αυτό τον τρόπο να αποχαιρετήσουν τους πιστούς οπαδούς τους.
Με το σόου να περιέχει αποσπάσματα και τραγούδια από τα πιο γνωστά και αγαπημένα της καριέρας τους, οι φίλοι τους συρρέουν στo Ο2 Arena στο Λονδίνο, πολλοί από αυτούς ντυμένοι με κουστούμια από τα αγαπημένα τους σκετς!
Αν τώρα δεν βρήκατε εισιτήριο, αλλά και που να βρείτε αφού εξαντλήθηκαν σε δευτερόλεπτα, έχουμε να σας προτείνουμε την απευθείας μετάδοση της τελευταίας παράστασης στην αίθουσα του Δαναού στις 20 Ιουλίου.
Οι υπότιτλοι θα είναι στα αγγλικά και μετά την προβολή θα απολαύσουμε στο φουαγιέ μουσικές Monty Python και ποτό. Αυτές είναι βραδιές!

Monty Python απευθείας μετάδοση από το Λονδίνο

Κινηματογράφος Δαναός
Κηφισίας 109, Μετρό Πανόρμου
20 Ιουλίου 2014
Ώρα έναρξης: 21.00
Εισητήριο: 8€
Προπώληση εισιτηρίων
 

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.