• Ακολουθήστε μας
Ώρα για σούσι
Koi Street
Νίκης 15, Σύνταγμα

Ώρα για σούσι

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι φανατική με το sushi και γνωρίζω πολλούς φίλους που και σε αυτούς αρέσει πολύ. Αυτό που δεν μας αρέσει καθόλου είναι το πόσο πανάκριβο είναι στην Ελλάδα.
Σας έχω όμως την τέλεια πρόταση για φρέσκο sushi, σε μεγάλη ποικιλία και σε καταπληκτικές τιμές.
Το Koi Street είναι ένα πανέμορφο sushi bar στο Σύνταγμα, με εξαιρετική εξυπηρέτηση και όμορφους θαμώνες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι σχεδόν πάντα γεμάτο και πρέπει συχνά να περιμένεις λίγο για τραπέζι.
Εμείς την τελευταία φορά παραγγείλαμε ένα συνδυασμό Koi Combo που περιλάμβανε 14 κομμάτια από sushi, nigiri και sashimi και στοίχιζε 8€ και ένα συνδυασμό Maki Lovers που περιλάμβανε 18 κομμάτια από sushi rolls και στοίχιζε 10€.
Για όσους φίλους μας δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ sushi, προτείνουμε το συγκεκριμένο κατάστημα για να πειραματιστείτε. Οι φιλόξενοι σερβιτόροι θα σας εξηγήσουν τι να δοκιμάσετε και ακόμα και εάν δεν ενθουσιαστείτε δεν θα έχετε δώσει και μία περιουσία.
Είναι όμορφο να είμαστε ανοιχτοί σε εμπειρίες, μόνο έτσι ανακαλύπτουμε τι πραγματικά μας αρέσει!

Koi Street

Νίκης 15, Σύνταγμα
Τηλ. 210 3211099
Καθημερινά από 12.00 έως 00.00

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.