• Ακολουθήστε μας
Εθνικ γεύσεις που ξεχωρίζουν
Dos Hermanos
Κυριαζή 24, Κηφισιά

Εθνικ γεύσεις που ξεχωρίζουν

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Επισκεφθήκαμε στην Κηφισιά ένα μεξικάνικο εστιατόριο που έχει τη δική του ιστορία και τους φανατικούς του θαμώνες. Το Dos Hermanos δίνει το στίγμα του στον μεγάλο κατάλογο των μεξικάνικων γευστικών εμπειριών που παρέχει η πόλη.

Ο χώρος μοιράζεται σε δυο επίπεδα, η διακόσμηση είναι κομψή με τις ταπετσαρίες και τους καθρέφτες να δημιουργούν μια αίσθηση πλούτου και ζεστασιάς χωρίς ακρότητες. Στο μενού θα βρείτε νάτσος, τάκος και γκουακαμόλε σε εκδοχή που προσεγγίζει ιδιαίτερα την αυθεντική, όπως πληροφορηθήκαμε από τους βαθύτερους γνώστες.

Το σέρβις άκρως ικανοποιητικό, ικανό να λύσει όλες τις τυχόν απορίες σας. Οι μερίδες νοστιμότατες είναι και τεράστιες γεγονός που δικαιολογεί και τον λογαριασμό που θα κινηθεί πάνω από τα 20€ κατ' άτομο. Ιδιαίτερα καλαίσθητο και το μπαρ, αξίζει να δοκιμάσετε  μια παγωμένη Margarita, cocktail που αποτελεί σπεσιαλιτέ του Dos Hermanos!

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά, τηλ: 2108087906
Καθημερινά από τις 6 το απόγευμα
Σαββατοκύριακο από το μεσημέρι

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.