• Ακολουθήστε μας
Ποδηλάτου συνέχεια

Ποδηλάτου συνέχεια

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Την περασμένη φορά είχαμε πιο περιπετειώδη διάθεση και πήγαμε να κάνουμε ποδήλατο στους Αγίους Αποστόλους, και σας προτείναμε αυτή τη διαδρομή.
Σήμερα σας προτείνουμε μία πιο εύκολη. Βασικά έχει μήκος μόνο ένα χιλιόμετρο περίπου, αλλά βρίσκεται πολύ κοντά μας και μπορεί να τη κάνουν ακόμα και οι πιο ανειδίκευτοι. Στη διαδρομή θα δείτε και ψήγματα από την παλιά Αθήνα.
Αρχίζουμε από το σταθμό του τραίνου στην Καλλιθέα. Μη σταματήσετε για κεμπάπ στο Σάββα, δεν είναι η ώρα για φαγητό. Για άσκηση ήρθαμε. Έχοντας το σταθμό πίσω σας θα κινηθείτε δεξιά στη Γράμμου και στο δεύτερο στενό (Φορνέζη) θα κάνετε αριστερά. Από εδώ αρχίζει ο ποδηλατοδρόμος. Βρίσκεστε στην οδό Σαλαμίνος που μετονομάζεται σε Ιλισού.
Στη διαδρομή θα δείτε διάφορες κυρίες με σκυλάκια να κυκλοφορούν. Στο τέλος αυτού του χιλιόμετρου έχετε δύο επιλογές.
Πρώτη: γυρίζετε πίσω γιατί ήταν αρκετή η άσκηση.
Δεύτερη: έχετε αρκετές δυνάμεις και συνεχίζετε. Μπορείτε να περάσετε απέναντι, κάτω από την υπόγεια διάβαση, για να βρεθείτε στην παραλία. Για αυτό στρίψτε στο τέλος της οδού Ιλισού αριστερά. Έχει ένα γεφυράκι. Περάστε με προσοχή γιατί έχει το κακό του το χάλι και συνεχίστε ευθεία. Θα περάσετε τη συμβολή με τη Θησέως και στα 300 περίπου μέτρα θα δείτε απέναντι την υπόγεια διάβαση.
Μετά είτε θα πάτε αριστερά προς Τροκαντερό, είτε δεξιά προς Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.