• Ακολουθήστε μας
Η πόλη αλλιώς
It Looks Like Up To Me
Δημοφώντος 30 & Θορικίων 7, Θησείο
Γκαλερί Ελένη Κορωναίου

Η πόλη αλλιώς

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Πριν λίγες ημέρες βρεθήκαμε στα εγκαίνια μιας ομαδικής έκθεσης έξι Ελλήνων καλλιτεχνών που παρατηρούν την Αθήνα, στην γκαλερί Ελένη Κορωναίου. Τίτλος της "It Looks Like Up To Me". Περιηγηθήκαμε στις διαδρομές που οι καλλιτέχνες χάραξαν μέσα από τα έργα τους.

Ανακαλύψαμε τις ανησυχίες τους και τον τρόπο που εκλαμβάνουν οι ίδιοι το Αθηναϊκό τοπίο. Έργα που εμπνέονται από το αστικό τοπίο και τους κλειστούς χώρους, την τεχνολογία και την παράδοση.

Ο ρόλος του χρόνου και η έννοια της φθοράς έχουν τη δική τους σημασία στα έργα που είδαμε, ενώ την έκθεση πλαισιώνουν και έργα γλυπτικής, όπως και καμβάδες μεγάλων διαστάσεων με συχνά σαρκαστική διάθεση. Σε μερικά έργα υπάρχει και χρήση ψηφιακών τεχνικών κολάζ που αφηγούνται προσωπικές ιστορίες της εποχής μας.

It Looks Like Up To Me

Έως τις 14 Απριλίου
Γκαλερί Ελένη Κορωναίου,
Δημοφώντος 30 & Θορικίων 7, Θησείο, τηλ.:2103411748
Τρίτη – Παρασκευή 12 – 6μ.μ, Σάββατο 12 – 4μ.μ.

Αφορά επίσης: 
Μοιράσου το: 

Αγαπημένες Προτάσεις

Για τυχόν αλλαγές σε ημέρες και ωρες λειτουργίας των χώρων εστίασης και θεαμάτων, ακυρώσεις εκδηλώσεων, αλλα και λήξη προσφορών που ισχύουν, το Red Umbrella δεν φέρει ευθύνη. Επικοινωνείτε πάντα για επιβεβαίωση από τους υπευθύνους στα διαθέσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας.